DESPRE BEYOND - Tehnologia albirii dintilor

Lider global in design-ul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, Beyond este o companie dedicata crearii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor.

Sistemele Beyond Command si Beyond Polus sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata. Utilizand tehnologii proprietare Beyond si avand in spate ani de studii si cercetari, lampile noastre de albire produc rezultate excelente si rapide, in conditii de siguranta maxima. Lampile pentru albirea dintilor Beyond Command si Beyond Polus opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W) si dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero. Lungimea de unda obtinuta este uniforma si constanta, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute, comparativ cu alte produse mai lente de pe piata. Pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc desigur in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectia deplina.

Lampile pentru albirea dintilor Beyond produc rezultate excelente, dintii dvs. putandu-se albi cu pana la 12 nuante, in doar 30 de minute si cu rezultate rezistente in timp. Dental Advisor - cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA - a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectuate (4,5 din 5 pentru lampa Beyond Command si 5 din 5 pentru lampa Beyond Polus).