DESPRE BEYOND - Siguranta albirii dintilor

LAMPA DE ALBIRE: Tehnologia noastra pentru albirea dintilor utilizeaza o lumina albastra rece. Filtrarea prin fibre optice elimina razele ultraviolete (UV) si infrarosii (IR). Lampile de albire Beyond beneficiaza de certificat de conformitate europeana (CE), aprobare FDA si certificare ISO9001. Sunt cele mai sigure aparate pentru albirea dintilor de pe piata internationala.

GELURILE DE ALBIRE: Gelurile pe care le folosim au fost dovedite ca fiind excelente pentru dintii dvs. Lampile de albire BEYOND omoara intre 500 si 800 de bacterii periculoase din gura dvs. (ajutandu-va sa evitati probleme cu gingia). S-a dovedit in studii clinice ca lumina emisa de lampa de albire ajuta si la indepartarea tartrului. Gelurile noastre pentru albirea dintilor trec prin audituri anuale efectuate de un corp de notificare german.

SENSIBILITATEA:Unii oameni vor experimenta sensibilitate dentara dupa tratamentul de albire a dintilor. Aceasta este o reactie normala si dispare complet dupa aproximativ 24 de ore, cand dentina isi revine complet. Majoritatea oamenilor nu vor simti sensibilitate mai mult de cateva ore.

CALITATEA:Pentru a fi mereu in concordanta si chiar peste standardele internationale, BEYOND dispune de o echipa experimentata de specialisti pentru controlul calitatii, care supravegheaza direct procesele de productie, mentin documentele tehnice necesare ISO si determina zonele unde se pot efectua imbunatatiri. Suntem increzatori in standardele de calitate ale tuturor produselor BEYOND.

STUDII CLINICE: Produsele BEYOND au fost detaliate in multe studii clinice si recenzii din intreaga lume de-a lungul anilor. Sistemul de albire BEYOND a trecut cu brio numeroase studii pentru siguranta si eficienta. Aceste studii includ ratele de eficacitate, reactiile smaltului, sensibilitatea post-tratament si efectul asupra dintilor.