DESPRE BEYOND - Procedura tratamentului de albire a dintilor

Tratamentul de albire a dintilor cu lampa Beyond este prezentat mai jos.

Va rugam asezati cursorul pe imagine pentru a vizualiza animatia.

Pasul 1:

Medicul dentist va discuta procedura de albire a dintilor cu dvs. in detaliu - despre asteptarile dvs. de la acest tratament de cosmetica dentara si va raspunde tuturor intrebarilor pe care le aveti. Ulterior veti trece printr-un consult stomatologic pentru a putea rezolva orice potentiala problema inaintea albirii dintilor. Medicul dentist va lua culoarea dintilor dvs. pentru comparatie inainte/dupa tratament.
Pasul 2:

Un departator de obraz flexibil va fi introdus in gura dvs si veti fi rugat sa va puneti ochelari speciali de protectie; optional medicul poate aplica un balsam de buze.
Pasul 3:

Medicul dentist sau asistenta care se vor ocupa de albirea dintilor dvs. vor aplica o bariera gingivala intre dinti si gingii (este o substanta asemanatoare cauciucului care va protejeaza gingia de gelul de albire).
Pasul 4:

Medicul dentist va desface seringa cu gelul pentru albirea dintilor Beyond.
Pasul 5:

Gelul pentru albirea dintilor va fi aplicat pe dintii dvs, pe ambele arcade, acoperind suprafata fiecarui dinte.
Pasul 6:

Lampa de albire Beyond va fi asezata in fata dvs, aproape de gura si de gelul de albire, pentru aproximativ 12 minute, acest pas repetandu-se de 3 ori.
Pasul 7:

Dupa terminarea celor 3 cicluri de albire, materialele pentru albirea dintilor sunt indepartate din gura dvs. si medicul dentist va lua din nou culoarea. Veti fi uimit de diferenta de nuante.