PRODUSE ALBIREA DINTILOR ACASA - Apa de gura BEYOND

Disponibile in 3 formule renumite, apele de gura BEYOND se adreseaza tuturor
Apa de gura BEYOND antiseptica
Formula noastra antiseptica este cea mai puternica apa de gura disponibila, omorand bacteriile timp de pana la 12 ore! Contine fluor si clorura de cetil piridinium (cetylpyridinium chloride) care ajuta la lupta impotriva tartrului si gingivitei; previne de asemenea cariile dentare. Disponibila cu aroma de portocale.
Apa de gura BEYOND cu efect de albire
Apa de gura BEYOND cu efect de restaurare a albirii combina puterea peroxidului de hidrogen cu ingrediente excelente pentru dintii dvs. care previn petele si aparitia tartrului, omoara bacteriile care cauzeaza halena (mirosul neplacut) si are o aroma proaspata de menta care asigura o respiratie placuta, de durata.
Apa de gura BEYOND pentru copii
Trebuie sa invatam copiii ca igiena dentara este un pas important in dezvoltarea unui stil de viata sanatos. Apa de gura BEYOND pentru copii este sigura pentru toate varstele, neavand alcool sau fluor in compozitie. Xylitolul asigura o protectie naturala impotriva cariilor dentare, uleiul de arbore de ceai alb si vitamina E ajuta la sanatatea gingiilor. Atat copiii cat si adultii adora aroma proaspata de capsuni!