DESPRE BEYOND - Comparatia cu alte produse pentru albirea dintilor

Albirea dintilor a devenit o industrie masiva. Consumatorii au o decizie simpla in alegerea intre tehnologia cu lumina albastra rece de la BEYOND si alte trei alternative: lampa UV, matrice LED si gelul de albire a dintilor in gutiere.

Tratamentele cu bec UV (ultraviolet)

Tratamentele acestea utilizeaza un bec UV in locul luminii albastre reci pentru a accelera reactia de oxidare. Becul UV are potential daunator asupra buzelor, gurii si gingiilor. Poate cauza de asemenea si arsuri in zona fetei sau in jurul gurii. Lampile de albire care emit caldura nu filtreaza lumina ultravioleta periculoasa. Datorita riscului unor potentiale arsuri, pregatirea pentru albirea dintilor cu o lampa UV trebuie sa asigure acoperirea cu o bucata de bumbac a intregii guri (sau alte variante adecvate). Asta inseamna timp mai lung pentru pregatirea pacientului si astfel albirea dintilor devine un proces mai dificil si iritant decat ar trebui sa fie. Tratamentul de albire a dintilor BEYOND este asadar mult mai confortabil pentru pacient.

Matricea cu lumina LED (lampa albire LED)

Din pacate, pe piata de estetica dentara exista multe sisteme cu LED. Realitatea este ca utilizarea lampilor de albire LED nu este cu nimic diferita de a porni o lanterna in gura pacientului si a astepta ca dintii sa se albeasca! Ca si consumator, este deseori dificil sa faci diferenta intre sistemele de albire LED. Daca doriti totusi sa incercati o alternativa de genul acesta, asigurati-va ca mergeti pe mana unor profesionisti cu reputatie. Altfel, s-ar putea sa fiiti foarte dezamagiti (stim, am testat si noi produsele).

Kiturile pentru albirea dintilor acasa

Kiturile pentru albirea dintilor acasa pot functiona si sunt utile la mentinerea culorii obtinute. Asigurati-va ca veti cumpara un produs de calitate de la un vanzator de reputatie; evitati cumpararea de pe internet a gelurilor de albire foarte ieftine - pot fi de o calitate execrabila. O problema cu aceste kituri pentru albirea dintilor acasa poate fi obligativitatea purtarii gutierelor de albire in timpul noptii, chiar pana la 3 saptamani. Tind de asemenea sa dea o sensibilitate dentara ridicata.